Zo leren kinderen op een interactieve en leuke manier snel én goed blind typen

Kindertypecursus.nl is een vertrouwde naam op gebied van persoonlijke typecursussen. Of je nu online een cursus via ons volgt, of via een klassikaal systeem: door onze betrokken begeleiding zorgen wij ervoor dat kinderen snel én supergoed leren typen! Ons slagingspercentage van 99,9% ligt niet voor niets hoger dan het landelijk gemiddelde. We leidden op voor het landelijk branche-erkende VSLM-examen, waar we ook bij aangesloten zijn. We zijn een CRKBO-geregistreerde instelling.

Online typen

Bij de cursus online typen, die geheel online plaatsvindt, begeleiden wij online via chat om vragen te beantwoorden, stellen we vragen hoe het gaat en geven we extra uitleg waar nodig ook telefonisch. Op de achtergrond volgen wij de voortgang en resultaten van elk kind. Zien we reden tot extra motivatie of begeleiding? Dan springen we even in. Ook letten we op de snelheid en geven extra ondersteuning bij dyslexie. Een zelfstandige werkhouding en wat extra ondersteuning van ouders is welkom.

Groepscursus

Bij de groepscursus geldt uiteraard dezelfde ondersteuning als bij de online typecursus, waarbij we drie keer extra klassikaal les geven: een introductie aan het begin van de cursus, een les om mee te kijken en bij te sturen halverwege de cursusperiode van zes maanden en een examentraining aan het einde van de cursus. Een proefexamen zit ook in dit pakket. Kies voor een locatie bij je in de buurt of vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Klassikaal typen

Bij de klassikale cursus (8x ruim een uur) kunnen we nog persoonlijker en intensiever begeleiden. Ook hier geldt uiteraard ook alle online ondersteuning wanneer die nodig is. Extra bij de klassikale cursus zijn de lessen in tekstverwerking (brief, verslag en een nette mail) in MS Word. Bovendien bevat de cursus een proefexamen en een uitgebreide lesmap. Huiswerk is beperkt tot ongeveer 4x per week 20 minuten oefenen. Neem contact op voor meer informatie!

Ga je mee op reis naar een interactieve wereld om snel én goed blind te leren typen?

Speel de demo!

Wie zijn wij?

Wij werken met een team van enthousiaste medewerkers bij kindertypecursus.nl. Onder leiding van Sylvia Ligterink (oprichtster en eigenaar) wordt er hard gewerkt om uw zoon of dochter voor onze typecursus te laten slagen. Wij werken samen met de VSLM: een organisatie die onafhankelijke examens afneemt. Zo weet u altijd dat uw kind een “echt” diploma heeft aan het eind van de cursus.

We gaan persoonlijk altijd voor een slagingspercentage van 100%. Want van blije, geslaagde kinderen worden wij ook weer blij.

Vaste teamleden

Sylvia Ligterink
Sylvia Ligterink
In 2000 ben ik gestart met het geven van type-onderwijs aan kinderen van 9 tot 14 jaar. De reden hiervoor was dat mijn dochter wilde leren typen, maar de bestaande typescholen op een ouderwetse manier les gaven. Ik vind het nu nog steeds erg belangrijk om de typevaardigheid aan kinderen te leren en wel op een speelse en kindvriendelijke manier MET een stukje persoonlijke begeleiding.

Als mede-eigenaar van Daemen ICT merk ik dagelijks dat het op onze helpdesk erg handig is dat mensen goed kunnen typen en netjes de problemen kunnen verwoorden.

Er komen steeds meer scholen en kinderen bij Kindertypecursus.nl en ze zijn nog steeds erg enthousiast. Zie reacties ouders en kinderen!

Irma Snepvangers
Irma Snepvangers
Al sinds 2006 verzorg ik typelessen op locatie. In de loop der jaren ben ik steeds meer werkzaamheden voor Kindertypecursus.nl gaan doen. Van het verwerken van de aanmeldingen tot de organisatie van de diploma uitreiking: achter de schermen laat ik alles goed verlopen. En voor onze groep leerlingen in Amersfoort, die begeleiding krijgen van hun eigen juf, neem ik aan het einde van het schooljaar de examens af namens VSLM.

Ik ben moeder van 4 (inmiddels volwassen) kinderen, zij hebben ook allen hun typediploma gehaald bij Kindertypecursus.nl. Als moeder heb ik dan ook ervaren dat leren typen voor leerlingen niet altijd meevalt en dat ondersteuning hierin soms erg gewenst is.

Nog vragen? Stel ze hieronder!

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Telefoonnummer *

Onderwerp

Hoe kunnen we je helpen?