Hoe we jou een 99,9% slagingspercentage
zo goed als garanderen!

Zo leren kinderen op een interactieve en leuke manier
snel én goed blind typen

Kindertypecursus.nl is een vertrouwde naam op gebied van persoonlijke typecursussen. Of je nu online een cursus via ons volgt, of via een klassikaal systeem: door onze betrokken begeleiding zorgen wij ervoor dat kinderen snel én supergoed leren typen!

Ons slagingspercentage van 99,9% ligt niet voor niets hoger dan het landelijk gemiddelde. We leidden op voor het landelijk branche-erkende CBT-examen, waar we ook bij aangesloten zijn. We zijn een CRKBO-geregistreerde instelling.

Online kindertypecursus

Bij de cursus online typen, die geheel online plaatsvindt, begeleiden wij online via chat om vragen te beantwoorden, stellen we vragen hoe het gaat en geven we extra uitleg waar nodig ook telefonisch.

Klassikaal typen

Bij de klassikale cursus (8x ruim een uur) kunnen we nog persoonlijker en intensiever begeleiden. Extra bij de klassikale cursus zijn de lessen in tekstverwerking (brief, verslag en een nette mail) in MS Word.

Ga je mee op reis naar een interactieve wereld om snel én goed blind te leren typen?

Wie zijn wij?

Wij werken met een team van enthousiaste medewerkers bij kindertypecursus.nl. Onder leiding van Sylvia Ligterink (oprichtster en eigenaar) wordt er hard gewerkt om uw zoon of dochter voor onze typecursus te laten slagen. Wij werken samen met CBT: een organisatie die onafhankelijke examens afneemt. Zo weet u altijd dat uw kind een “echt” diploma heeft aan het eind van de cursus.

We gaan persoonlijk altijd voor een slagingspercentage van 100%. Want van blije, geslaagde kinderen worden wij ook weer blij.

Vaste teamleden

Sylvia Typecursus kind gratis Kindertypecursus
Sylvia Ligterink

In 2000 ben ik gestart met het geven van type-onderwijs aan kinderen van 9 tot 14 jaar. Dit was omdat mijn dochter wilde leren typen, maar de bestaande typescholen op een ouderwetse manier les gaven. Ik vind het nu nog steeds erg belangrijk om de typevaardigheid aan kinderen te leren en wel op een speelse en kindvriendelijke manier MET een stukje persoonlijke begeleiding.

Als mede-eigenaar van Daemen ICT merk ik dagelijks dat het op onze helpdesk erg handig is dat mensen goed kunnen typen en netjes de problemen kunnen verwoorden. Onze kindertypecursus legt hiervoor een belangrijke basis.

Katinka Daemen

Sinds 2021 verzorg ik de planning van de typecursussen en geef ik enkele groepen les naast mijn werk voor Daemen ICT.

Funfact: Kindertypecursus.nl is opgericht omdat ik zelf als kind een nare ervaring had met een ouderwetse typeschool, en Sylvia (mijn moeder) destijds bedacht dat dat toch veel leuker en moderner kon.
Dat is gelukt! Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bekende (online) typeschool draag ik hier graag mijn steentje bij.

Het is leuk om de kids te zien verbeteren in typevaardigheid, en daarmee ook hun zelfvertrouwen iedere les te zien groeien.
Kinderen op een positieve manier motiveren, een grapje (met serieuze ondertoon) werkt vaak heel goed en de trotse gezichten bij de diploma-uitreiking, is de mooiste beloning.

Onze Praktische Online Kindertypecursus Al Gezien?

99,9% slagingspercentage. Niet tevreden of niet geslaagd? Geld terug

>